YOZGAT / SARAYKENT - Sarayözü İlkokulu

Sarayözü İlkokulu

Sarayözü Köyü No63SARAYKENT/YOZGAT
Vizyon
Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, Sarayözü İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
08:40- 14:20
Okulumuza özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sarayözü Köyü sınırları içerisinde yer almakta OLUP Saraykent- Kadışehri yolunun 14. kilometresinde bulunmaktadır.
14 KM
Kontenjan Bilgileri
-Okulumuz birleştirilmiş sınıflarda eğitim yapmaktadır . 1A-2A ve 3A-4A olacak şekilde oluşturulmus ve eğitim bu şekilde devam etmektedir. Okulumuzda Anasınıfı bulunmaktadır. Sınıflarımız da ortalama yıllar içerisinde 10 öğrenci(+-) eğitim görmektedir.
Okul içi futbol turnuvaları ve voleybol turnuvaları düzenlenmektedir.